Havnerundfart i Aarhus

Dato & tidspunkt

Søndag 29. maj 2022
Kl. 10:30 - 14:00

Afgang med skibet er præcis kl. 10.30.

Mødested:
Havnepladsen, ud for springvandet Endless, Den gamle Toldbod-bygning, nord for Dokk1.
Parkering tæt på i Navitas eller Dokk1, evt. i Salling P-hus indkørsel fra Østergade.

Sejl med på en guidet havnerundfart i Aarhus og hør de mange, spændende fortællinger om byens historie og udvikling, når vi sejler i inderhavnen, forbi Toldboden og videre til den nye bydel Aarhus Ø, Basin 7, bøgeskoven i Risskov og den gamle lystbådehavn.

Efter at have set byen fra søsiden, bliver der mulighed for at opleve den flotte panoramaudsigt over Aarhus fra Salling Rooftop, hvor vi slutter dagen med en frokost fra ca. kl. 12.30 - 14.00.

Som medlem af regionens foreninger tilbydes deltagelse med ledsager. Pris kr. 350,-/prs. for sejltur og frokost.

De 350,- kr./prs. skal indbetales på reg. nr. 7255 konto nr. 1934853 – husk at skrive dit navn, forening og telefonnr. og hvilket arrangement du tilmelder dig, når du overfører pengene.

Husk også at sende en e-mail med tilmelding til nedenstående.

NB!  MAX deltagerantal 72.

Bindende tilmelding/betaling  SENEST 1. maj.

Jørgen Ø. Johnsen
info@arostelte.dk

Giv gerne en melding til Karsten Fruergaard hvis i deltager.

Giv agt Garder.

Vi nærmer os det årlige repræsentantskabsmøde i DG som i år afholdes i Holstebro, da de kan fejre 110 års jubilæum.

Det hele løber af stablen fra den 20-22 maj.

Og i den anledning har de fået lokket Livgardens Musikkorps over til det jyske og give koncert, som foregår fredag d. 20 maj kl. 17.00, der er stadig billetter, så hvis I skulle have lyst til en flot musikoplevelse, kan I købe billetter til koncerten i linket herunder.

Fugleskydning

Fugleskydning er tilbage, skydning forgår den 16/06 med spisning, maden samt kaffe til efter skydning, tager man selv med hjemmefra. Vi spiser fra kl.18 og derefter går vi videre til skydning, som starter kl.19.

Viborg Skytte Forening Finderupvej 50

8800 Viborg